PRINCIPAL  |   CONTACTO

 
   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Francisca Blázquez

 

 

Muestra de Francisca Blázquez en Canals Galería d'Art

del 29 de enero al 22 de febrero de 2009

 

Nota de Prensa en castellano >>>

 

 

 

 

NOTA DE PREMSA

 

 

-gener 2009-

 

 

CANALS-GALERIA D’ART del Carrer de la creu, 16 –Sant Cugat- exposa l’obra de l’artista FRANCISCA BLÁZQUEZ  

 

Inauguració: dijous 29 de gener, a les 20 h., a Canals-Galeria d’Art del carrer de la Creu, 16 de Sant Cugat. L’exposició es pot veure del 29 de gener al 22 de febrer de 2009  

 

 


 

FRANCISCA BLÁZQUEZ, artista multidisciplinar i interdisciplinar, neix a Madrid. La seva trajectòria s’ha desenvolupat no només al nostre país sinó també a l’estranger, on ha exposat de manera individual i col·lectiva als Estats Units, Itàlia, Argentina i al Japó entre d’altres.

 

Aquesta artista exposa a Canals-Galeria d’Art de Sant Cugat, el més representatiu del seu dimensionalisme. Són pintures que trenquen les regles de l’espai presentant grans elements geomètrics que atrapen l’espectador.

 

L’autora madrilenya elabora un cosmos personal format per estels, sols, estrelles, papallones, cors, cilindres de llum i altres formes geomètriques estranyes que neixen d’aquest viatge pels diferents plans de la existència i del vincle emocional i comunicatiu que l’artista estableix amb cadascun d’ells.

 

Les obres d’aquesta artista representen un fragment del seu jo interior ja que han estat pintades per la via de la relaxació i la meditació profundes. La ment de l’artista deixa de governar el pinzell racionalment, aleshores actuen el subconscient i finalment la consciència elabora les visions, transformant-les en el seu cosmos geomètric personal. Un espai on s’estableixen milers de connexions entre les dimensions espirituals, energètiques, físiques i místiques. La seva aportació a la pintura es fonamenta en la unió de ciència i espiritualitat en composicions de gran complexitat i enorme fantasia.   

 

FRANCISCA BLÁZQUEZ ha realitzat 65 exposicions individuals i 350 col·lectives en 16 països de tres continents, entre els quals: Estats Units, Itàlia, Xina, Japó, Rússia, Dinamarca, España, Suïssa, Bèlgica, Holanda, Portugal, Anglaterra, Argentina i Perú.

 

A més, la seva obra es troba representada en importants col·leccions públiques i privades, entre d’altres: 200 empreses suïsses, la Fundació Newman de Chicago, Museu Marugame Hirai de Japó, JJ.OO. de Pekín, Institut Cervantes de Moscou i Fundació Argentaria de Madrid. També participa en diverses fires com: ARCO a Madrid i exposa a la Galeria madrilenya Anselmo Álvarez i a la Galeria Verena Höffer de Barcelona.

 

L’exposició es pot veure del 29 de gener al 22 de febrer de 2009, a Canals-Galeria d’Art del carrer de la Creu, 16-Sant Cugat-

 

Més informació, Canals-Galeria d’Art, tln. 93-675 49 02

 

 

 

 

 

  

 

Principal | Biografía | Críticas  | Artículos | Francisca Blázquez | Reportajes | Enlaces | Contacto

 © 2006-2020  www.joanlluismontane.net

Aviso Legal

         

Diseño ServiwebSI